sâmbătă , 19 septembrie 2020
Acasă / Administratie / La Ploieşti nu se mai fac reparaţii ale străzilor, iar oamenii fără locuinţă rămân în centru

La Ploieşti nu se mai fac reparaţii ale străzilor, iar oamenii fără locuinţă rămân în centru

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești s-a reunit încă o dată astăzi şi a hotărât noi măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19. 

Astfel, s-a hotărât extinderea serviciilor de curățenie și dezinfectare a căilor publice din municipiul Ploiești prin spălarea arterelor principale (zonele cu trafic intens de persoane, zonele stațiilor de autobuz, gărilor, piețelor, spitalelor, parcurilor, platformelor de gunoi) cu substanțe dezinfectante. Astfel, s-a decis ca și S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. să participe împreună cuRegia Autonomă de Servicii Publice și operatorul de servicii S.C. Rosal Grup S.A. la îndeplinirea acestor prevederi. Precizăm că, în conformitate cu atribuțiile ce le revin, angajații S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. vor efectua doar servicii de curățenie, prin spălarea cu apă a arterelorde circulație amintite.

De mâine, 25.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență, este interzisă ieșirea persoanelor fără adăpost din Centrul social de urgență pentru persoane fără adăpost Ploiești. Hrana pentru persoanele aflate în Centrul social de urgență pentru persoane fără adăpost va fi asigurată de Cantina Socială, aflată în administrarea Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență alMunicipiului Ploiești a mai stabilit sistarea investițiilor și a lucrărilor de reparații derulate de Municipiul Ploiești, cu excepția cazurilor de urgență, începând cu data de 25.03.2020, pe perioada instituirii stării de urgență.

Reamintim că orice problemă întâmpinată de cetățeni, în contextul actual al epidemiei de coronavirus COVID-19, poate fi semnalată la numerele de telefon ale Direcției de Sănătate Publică Prahova 0244/407 776, 0244/407 780, 0244/407 760, 0244/595 402 sau la TELVERDE 0800 800 358.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și le recomandă calm și o atitudine civică în aceste momente.

comunicat de presă

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *