marți , 22 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Un bărbat a fost găsit decedat la 2 km față de locul în care a fost descoperită mașina sa

Un bărbat a fost găsit decedat la 2 km față de locul în care a fost descoperită mașina sa

Pe DJ 101P, în afara localității Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit un autoturism într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, dar după numărul de înmatriculare, polițiștii au stabilit că vehiculul aparține unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni.

S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanță de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Bănești și Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenționat.

Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Se pare că la mijloc ar fi un gest suicidar și acesta s-a aruncat de pe pod, după ce nu a reușit să moară în accidentul rutier.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă,cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

informatii IJP Prahova

foto arhiva

Verifică şi

Salvator şi în timpul liber! Primul la locul accidentului de ieri, de pe DN1, a fost un pompier

Un pompier de la ISU Prahova, aflat în timpul liber, a fost cel care s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *