marți , 19 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Magistraţii Judecătoriei Ploieşti vor judeca doar cauzele urgente

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti vor judeca doar cauzele urgente

De mâine, 23.01.2020, la Judecătoria Ploieşti se vor judeca doar cauzele urgente, ca măsură de protest faţă de iminenta abrogare a dispoziţiilor legale care consacră pensia de serviciu a magistraţilor. Printr-un comunicat de presă, instanţa enumerează ca fiind cauze urgente următoarele: 

-in materie penală-dosare cu măsuri preventive, cauzele date în competenţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, dosarele cu persoane private de libertate, dosarele în care s-a împlinit termenele de prescripţie ori urmează a se împlini în următoarele şase luni şi cererile de eliberare condiţionată.

-în materie civilă-ordinele de protecţie, ordonanţele preşedinţiale, delegarea autorităţii părinteşti, cererile de suspendare provizorie a executării silite, cererile de evacuare pe procedură specială insituită de art. 1034-1049 Cod procedură civilă, cererile având ca obiect măsuri asiguratorii, asigurarea dovezilor şi încuviinţările de executare silită

Totodată, Adunarea generală a judecătorilor a adoptata şi măsura susţinerii demersurilor efectuate de personalul auxiliar de specilitate din cadul instanţelor judecătoreşti pentru menţinerea pensiei de serviciu a acestei categorii profesionale.

 

 

 

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *