marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Află programul pregătit de autorităţi pentru manifestările de Ziua Revoluţiei Române la Ploieşti!

Află programul pregătit de autorităţi pentru manifestările de Ziua Revoluţiei Române la Ploieşti!

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de manifestări prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, duminică – 22 decembrie 2019.

Astfel, începând cu ora 09.30, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea se vor desfășura simultan activități în cadrul cărora va fi cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. Se vor oficia servicii religioase și se vor depune coroane și jerbe de flori.

Totodată, la monumentul din fața Palatului Administrativ vor fi organizate, începând cu ora 10.30, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din decembrie 1989. În prezența oficialităților, a revoluționarilor și ploieștenilor se va intona Imnul Național al României, va avea loc o slujbă religioasă, se vor depune coroane și jerbe de flori.

Ceremoniile dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății vor continua de la ora 12.00, la Catedrala “Înălțarea Domnului”, unde se vor desfășura activități militare specifice, va avea loc oficierea unui serviciu religios și vor fi depuse coroane și jerbe de flori.

comunicat de presa Primaria Ploiesti

foto: CJ Prahova

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *