duminică , 27 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Surprize de Sărbători în Parcul Municipal Vest. Află ce aduce Moş Nicolae aici!

Surprize de Sărbători în Parcul Municipal Vest. Află ce aduce Moş Nicolae aici!

Nu în centrul oraşului, aşa cum eraţi obişnuiţi, ci în Parcul Municipal Vest, vă aşteaptă şi Primăria Municipiului Ploiești cu surprize în ajun de Moș Nicolae , de la ora 17.00. 

“Anul acesta, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, îl așteptăm pe vestitul Moș să poposească printre copiii cuminți, într-o atmosferă de poveste, cu luminițe și tainice colinde, la Parcul Municipal Vest, unde se vor deschide oficial Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Special pentru copiii prezenți la eveniment, municipalitatea le-a pregătit un frumos spectacol de colinde oferit de Palatul Copiilor, de la ora 17.00,  precum și o piesă de teatru plină de învățăminte ,,Fata moșului și fata babei”, susținută de actorii secției Imaginario a Teatrului  ,,Toma Caragiu”, care este programată să înceapă la ora 17.30.

Moș Nicolae a promis că va sosi cu siguranță printre copiii și părinții ploieșteni. Acesta le va afla dorințele și speranțele și le va oferi celor mici, cu drag, surprize dulci.

Apoi, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe,înfiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat cu emoție la geam”, menţionează comunicatul Primăriei Ploieşti.

foto facebook Mihaela Ionescu

Verifică şi

Alegeri electorale locale. Cum vom vota duminică, 27 septembrie!

Votarea se desfășoară după următorul program: duminică 7-21 Veţi prezenta actul de identitate operatorului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *