luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Social / Târg de Crăciun la Urlaţi. Află unde vor merge banii proveniţi din vânzarea produselor!

Târg de Crăciun la Urlaţi. Află unde vor merge banii proveniţi din vânzarea produselor!

Moş Crăciun va ajunge cu siguranţă la Urlaţi, pentru că este aşteptat nu numai cu multă bucurie, dar şi cu un atelier improvizat în centrul oraşului. Este isprava elevilor, profesorilor şi părinţilor Şcolii “Cănuță Ionescu” care s-au pregătit atât cu decoraţiuni făcute chiar de ei, dar şi cu prăjituri făcute în casă. Totul este de vânzare, iar banii strânşi vor fi folosiţi pentru organizarea unui festival. 

Mai jos puteţi găsi mesajul uneia dintre cadrele didactice din şcoală postat pe paginile de socializare alături de fotografii edificatoare…si care stârnesc pofta de prăjituri.

“Va așteptăm cu mare drag să ne pregătim împreună pentru Sfânta Sărbătoare a Crăciunului , în perioada 02-06.12.2019.

La târg, vom avea globulete handmade, aranjamente pentru masă de Crăciun, prăjituri făcute în casă de cele mai pricepute mâini, aranjamente din jeleuri și multe alte surprize care să vă încânte inima și să vă încălzească sufletul.

Banii pe care ii vom strange din vânzari, ii vom folosi la organizarea editiei a III-a a festivalului KIDSTOCK, care va avea loc la sfarsitul anului scolar.

Elevii școlii va așteaptă nerăbdători!

Kidstock a avut doua editii pana acum. Festivalul ajuta tinerii sa vada altfel scoala, ca pe un mediu placut si atractiv pentru petrecerea atat a timpului liber cat si a timpului dedicat orelor. Este menit să culturalizeze atat elevii școlii cât și pe cei din comunitatea noastră.  Pe scena de anul acesta am strâns elevi din 8 localități din apropierea Urlatiului, veniti împreună cu indrumatorii lor, cadre didactice de la școlile respective.

În organizarea acestuia s-au implicat toate cadrele didactice ale școlii împreună cu elevii săi”.

Verifică şi

Concert cu public dedicat Unirii Principatelor Române la filarmonica din Ploieşti

Concert dedicat Unirii Principatelor Române joi, 21 Ianuarie 2021, de la ora 19.00, cu Matei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *