vineri , 29 mai 2020
Acasă / Social / Atelier gratuit. Copiii țes tradiția la Prăjituria Moft din Ploiești

Atelier gratuit. Copiii țes tradiția la Prăjituria Moft din Ploiești

Copiii noștri trebuie să se mândrească că sunt români, iar iubirea față de țară se poate vedea în lucrurile mici. Prăjituria Moft din Ploiești pregătește vineri, 29 noiembrie, de la 18.45, un atelier gratuit destinat copiilor cu vârste între 10 și 12 ani de țesut la gherghef brățări tricolore din mărgele. 

”Ne pregatim de 1 decembrie romanesc! Si pentru ca 1 decembrie este despre Romania, mandria de fi roman si aprecierea autenticului romanesc, ii vom invata pe copii sa folosesca ghergheful, miniatura razboiului traditional de tesut. Hadeti sa le aratam copiilor ce inseamna aceste traditii romanesti, sa invete sa fie mandri de “romanesc”. Copiii vor putea purta cu mandrie bratara tricolora de 1 decembrie, bratară pe care singuri o vor crea la gherghef”.

Este prezentarea organizatorilor care avertizează că la acest atelier se pot înscrie doar copiii care NU au mai participat până acum la alte ateliere gratuite organizate la Prăjituria Moft.

”Ne dorim ca de aceste ateliere gratuite să se bucure cât mai mulți copii care nu au avut ocazia să participe până acum.

Participarea se face exclusiv prin inscriere la https://docs.google.com/forms/d/1LWMgTccgwAIdImJZklNuyXWo1HoL5ZgXbH1XQAAZQX0/edit

Verifică şi

CNS Cartel Alfa solicită guvernanţilor modificări la întregul sistem de pensii

CNS Cartel ALFA a transmis astăzi o scrisoare deschisă către autorităţile responsabile privind campania de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *