joi , 28 mai 2020
Acasă / Evenimente / Prahova: Un bețiv a fost împușcat în curtea secției de votare 523. Află ce a făcut!

Prahova: Un bețiv a fost împușcat în curtea secției de votare 523. Află ce a făcut!

Primul incident electoral din țară s-a înregistrat aseară, în Prahova, în comuna Provița de Jos, sat Drăgăneasa. În jurul orei 20:30, un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat in curtea gradiniței din localitatea Drăgăneasa unde este amplasată secția de votare nr. 523  si unde erau sigilate materiale electorale.

Secția era păzită de un agent șef principal de poliție care în momentul în care bețivii au început să arunce în el cu sticla de băutură s-a apărat. A scos pistolul din dotare și  conform procedurilor legale, a tras. Agresorul a fost rănit in picior, nefiindu-i pusă viața în pericol și a fost dus pentru îngrijiri la spital.

Focul de armă i-a descurajat pe ceilalți agresori și în sprijinul polițistului care si-a facut datoria a intervenit si o grupă de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova pentru a proteja Sectia de votare pe timpul noptii.

Agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Câmpina.

Potrivit legislației orice incident se petrece pe raza a 500 de m în jurul secției de votare este incident electoral.

Update: Agresorul împușcat în picior se află sub pază la spital, un altul a fost reținut, iar ceilalți sunt cercetați pentru implicarea în incident. Se pare că ar fi vorba de nouă persoane cercetate în acest dosar. Revenim cu detalii. 

info IJP Prahova

foto ilustrativa

Verifică şi

Autorii furtului a 5.000 de euro luaţi dintr-un autoturism au fost identificaţi de poliţiştii ploieşteni

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează cercetări într-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *