luni , 25 mai 2020
Acasă / Social / Teatrul Elisabeta prezintă, la Ploiești, comedia spumoasă ”Fantoma, dragostea mea!”

Teatrul Elisabeta prezintă, la Ploiești, comedia spumoasă ”Fantoma, dragostea mea!”

Teatrul Elisabeta din București îi invită pe prahoveni, vineri, 15 noiembrie, de la ora 19.00 la un spectacol de excepție pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești: ”Fantoma, dragostea mea!”. În regia lui Șerban Puiu,  comedia lui Noël Coward a avut un succes răsunător pe Broadway. 

Piesa spune ”povestea unui scriitor de romane de mister si fantezie, Charles Condomine, care, in cautare de noi subiecte pentru noua sa carte, o invita la el acasa pe Madam Arcati, medium excetric de profesie pentru a conduce o sesiune de spiritism in timpul unei cine la care iau parte sotia sa, Ruth, si prietenii lui, un cuplul extrem de colorat format din George si Violet Bradman. Desi la inceput  sedinta se considera a fi un esec, cu cat timpul trece devine din ce in ce mai evident ca prima sotie a lui Charles, Elvira,  s-a intors cu ganduri serioase: pentru a-l bantui! Cum doar cel care cauta, gaseste, Charles este singurul care o poate vedea si auzi pe Elvira, asa ca Ruth are motive intemeiate sa-l considere nebun”.

Distribuția este și ea una de excepție:

Madam Arcati: Gabriela Popescu
Charles: Marius Florea Vizante
Elvira: Alexandra Velniciuc
Dna. Bradman: Raluca Ghervan
Ruth: Claudia Ene
Edith: Ioana Ancea
Dr. Bradman: Mihnea Nicolau

Piesele Teatrului Elisabeta se joacă cu sala plină și la Ploiești, așa că grăbiți-vă să vă achiziționați bilete atât direct de la Casa sindicatelor, cât și online.

Verifică şi

Până pe 30 iunie, nu avem nevoie de card de sănătate pentru serviciile medicale şi farmaceutice

Executivul a aprobat o Ordonanță de Urgență care prevede reglementări privind acordarea și decontarea serviciilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *