vineri , 29 mai 2020
Acasă / Evenimente / Vino să aplauzi și tu Ștafeta Veteranilor, astăzi, la Ploiești!

Vino să aplauzi și tu Ștafeta Veteranilor, astăzi, la Ploiești!

În această seară, la ora 19.00, haideți să-i apaludăm pe reprezentanții Asociației Voluntarilor Invictus care trec prin Ploiești pe la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud în evenimentul denumit Ștafeta Veteranilor. Ştefata veteranilor este o acţiune desfăşurată la nivel naţional care intergrează eforturile a peste 50 de atleţi de a acoperi peste 650 km de alergare, în scopul promovării valorilor naţionale şi a respectului faţă de veteranii şi eroii României. 
Cea de-a VI-a ediție  a fost organizată cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României, de către reprezentanţii Asociaţiei Voluntarilor Invictus, în colaborare cu reprezentanţi ai Bazei 2 Logistică „Valahia” la nivelul garnizoanei Ploieşti.
”Culorile Drapelului României vor fi purtate în alergare de către voluntari militari şi civili pe traseul ce va începe în data de 17
octombrie, ora 08.00, la „Monumentul Ostaşului Necunoscut” din Bucureşti şi se va încheia în data de 25 octombrie la „Monumentul Ostaşului Român” din Carei, de ziua Armatei României. Ştafeta va ajunge de la Bucureşti la Ploieşti, la „Monumentul Vânătorilor” de la Gara de Sud, în data de 17 octombrie 2019 şi va pleca către Breaza în data de 18 octombrie 2019”, se arată în comunicat Bazei 2 Logistică Valahia.
Vineri, pe 18 Octombrie 2019, după orele 15.00, Ștafeta Veteranilor Invictus România va poposi la Comarnic, la Monumentul Eroilor din fața gării.
Momentul de maximă intensitate emoțională va avea loc vineri, 25 octombrie, la Monumentul ostașului român din Carei, când ștafeta își va îndeplini misiunea și va prezenta onorul, într-un mod simbolic, tuturor celor care s-au jertfit pentru România.
foto ilustrativa sursa Invictus Romania

Verifică şi

Valea Călugărească: A căzut de pe bicicletă și a murit!

Tragic accident laValea Călugarească, pe  DN 1B,  unde un barbat de 67ani care se deplasa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *