luni , 17 februarie 2020
Acasă / Administratie / Caravana ”Fii pregătit” ajunge săptămâna aceasta la Brazi

Caravana ”Fii pregătit” ajunge săptămâna aceasta la Brazi

Caravana “Fii pregătit!” prin care DSU își propune  instruirea populației pentru a face față situațiilor de urgență va ajunge la Brazi, în perioada 02 – 03 octombrie 2019.

Astfel, în intervalul orar 10:00 – 18:00, personalul ISU Prahova va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar și logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților  în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Mai multe informații aici:

www.FundatiapentruSMURD.ro

www.Fiipregatit.ro         

comunicat de presa ISU Prahova                           

Verifică şi

Află starea drumurilor din Prahova în această seară!

La ora 20.00, situația meteo rutieră la nivelul județului Prahova se prezintă astfel: *DN 1 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *