marți , 4 august 2020
Acasă / Turism / Unde ne distrăm weekendul acesta în jurul Ploieştiului?

Unde ne distrăm weekendul acesta în jurul Ploieştiului?

Dacă ai chef de ieşire în acest weekend, află că sunt mai multe evenimente care merită atenţia ta, în oraş sau în jurul Ploieştiului. 

Astăzi şi mâine, la Aeroclubul Strejnic, se va desfăşura un eveniment eviatic de excepţie: “Festivalul Aviației cu Aeronave Ultraușoare-ULMFEST 2019, eveniment menit a promova tehnologiile de ultimă oră din domeniul construcției de aparate de zbor ULM, aeronave și componente pentru acestea, avionică și tehnică de navigație și telecomunicații.  Evenimentul se va bucura de o largă participare a reprezentanților din România a celor mai importanți producători de aparate de zbor ULM, proprietari de aeronave și piloti din țară și străinătate, specialiști și experți în aviaţie”, anunţă organizatorii. Mai multe detalii află AICI. 

De ieri, la Valea Doftanei, în satul Trăisteni, a început Festivalul Caşcavelei, locul în care poţi mânca pe săturate o brânză delicioasă din lapte de vacă, ce poate rivaliza cu multe sortimente cremoase din Franţa. Pe lângă caşcaveaua de Valea Doftanei, la festival vă puteţi delecta cu păstrăv afumat de la păstrăvăria din localitate şi multe alte preparate savuroase. Dacă nu aveţi cu ce vă deplasa până acolo, există excursii cu destinaţie specială. Vezi aici detalii. Aseară, la festival a cântat Voltaj, iar azi şi mâine sunt alte trupe care se vor perinda pe scena de pe islazul comunal. De la ora 18:00 la ora 22:00, programul artistic va fi susţinut de  interpreta de muzică populară Cristina Maria Nicolae, Nemuritorii și cunoscutul Mihai Mărgineanu. Duminică, începând cu ora 17:00, vor fi prezenți pe scena festivalului Cooperativa 9 cu Vali Crăciunescu, Vali Vijelie, Taraful Românesc cu Măruță, Chihlimbar, Semnal M, iar seara va fi încheiată de un frumos foc de artificii.

Duminică, de Sfânta Maria Mică, doamnele sunt invitate la o terasă din Ploieşti.

“Sa petrecem o dupa amiaza de duminica, la o cafea, in compania prietenelor si sa dezbatem subiecte de interes pentru noi.
Invitatele noastre sunt Daniela Mincu, fondator Cremeria, care ne va elucida cateva dintre dilemele legate de produsele 100% naturale comparativ cu produsele comercializate de marile branduri, ne va ajuta sa ne descoperim nevoile tenului nostru si cum sa ne personalizam produsele de ingrijire.
Nicoleta Mocanu, fondator FitnessNico, ne va ajuta sa ne destindem prin intermediul Laughter Yoga( Terapia prin Ras) si poate, ne va motiva sa includem miscarea in rutina noastra saptamanala”

sursa foto: facebook Aly Bee

 

 

Verifică şi

Galerie foto şi imagini din dronă. Excursie în Delta Dunării: pentru suflet, papile gustative şi obiectivul camerei foto!

Dacă sunteţi îndrăgostiţi de apă, natură, locuri sălbatice şi pescuit, o deplasare în Delta Dunării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *