sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Proiectul finanțat de Consiliul Județean Prahova ”Vrem respect” demarează azi

Proiectul finanțat de Consiliul Județean Prahova ”Vrem respect” demarează azi

Asociatia Uniunea Social Democrata a Romilor din Romania organizeaza conferinta de lansare a proiectului,,Vrem respect”, proiect  finantat de Consiliul Judetean Prahova prin Programul Finantarilor nerambursabile din bugetul Consiliului Judetean Prahova  alocate pentru activitati nonprofit  de interes judetean pentru anul 2019.

Cu aceasta ocazie va invitam sa participati la Conferinta de lansare a proiectului care va avea loc in data de  13 august 2019, intre orele 12,00-14,00 la sediul Asociatiei Partida Romilor Pro – Europa din  Mun. Ploiesti, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr.115-117,  judet Prahova.

Evenimentul isi propune prezentarea proiectului mai sus mentionat, care are ca scop prevenirea si combaterea discriminarii persoanelor de etnie roma privind accesul  la serviciile de sanatate, prin campanii de promovare a sanatatii in localitatile: Campina si Sotrile, judetul Prahova.

Verifică şi

Program special pe 24 ianuarie la Serviciul de Evidenţa a Populaţiei Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *