sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Rosal e pe scândură! ADI Deşeuri a demarat procedura de reziliere a contractului!

Rosal e pe scândură! ADI Deşeuri a demarat procedura de reziliere a contractului!

După mai multe şedinţe în care majoritatea primarilor de localităţi prinse în ADI Deşeuri Prahova s-au plâns de serviciile de slabă calitate ale operatorului de salubritate Rosal, astăzi, preşedintele Consiliului judeţean Prahova, Bogdan Toader a anunţat: ” Am demarat procedura de REZILIERE a contractului cu operatorul de salubrizare ROSAL SA!”

În calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor Prahova”, am declanșat procedura de reziliere a contractului de salubrizare pentru zonele 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei, încheiat cu operatorul SC Rosal Grup SA. Municipiul Ploieşti  face parte dintre cele 36 de localități aferente zonelor menționate.

Citeste si: Primarii localităților asociate în ADI Deșeuri, nemulțumiți de Rosal. Sunt și două solicitări de reziliere!

Demararea acestei proceduri a fost inițiată din multiple cauze, printre care se regăsesc neachitarea redevenței obligatorii către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, precum și prestarea defectuoasă a activității de salubrizare, reclamată de prahoveni.

Funcționalitatea serviciului de colectare a deșeurilor va fi asigurată pentru o perioadă de maximum 90 de zile de către același operator, timp în care ADI va demara o procedură de achiziție de urgență pentru încheierea unui nou contract de salubrizare la nivelul zonelor 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei”.

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a solicitat în nenumărate rânduri rezilierea acestui contract, dar pentru acest demers era necesar ca mai multe primării să doreasca asta.

Verifică şi

Program special pe 24 ianuarie la Serviciul de Evidenţa a Populaţiei Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *