sâmbătă , 22 februarie 2020
Acasă / Administratie / Primarul Ploieştiului ne invită la curăţenie. Sau măcar la păstrarea curăţeniei!

Primarul Ploieştiului ne invită la curăţenie. Sau măcar la păstrarea curăţeniei!

Primarul Adrian Dobre invită ploieştenii să i se alăture la marea curăţenie a oraşului care se va desfăşura de mâine. Printr-o postare pe pagina de facebook, primarul explică şi planul după care va decurge campania de curăţenie. Acţiunea va începe cu zona de sud, sud-centru. 

“La aproape un an de zile (05.09.2018) de când am solicitat domnului Bogdan Toader rezilierea contractului cu Rosal, am reușit să conving conducerea A.D.I. Deșeuri Prahova să înceapă procedura de reziliere. Mai bine mai târziu decât niciodată, pentru că trebuie să avem un oraș curat.

Voi face toate demersurile necesare ca procedura sa fie încheiată rapid și să avem un nou contract, corect, și un alt operator care să asigure curățenia în oraș.

Mâine începem o acțiune de curățenie prin care vom ridica gunoaiele aruncate la colț de stradă sau în alte locuri neamenajate. Începem cu zona de sud-centru (sector 1, 2) și vom continua în tot orașul. Activitatea va fi coordonată de mine și vă rog ca să-mi acordați tot sprijinul.

Depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate si apoi ridicarea lor înseamnă bani în plus plătiți de primărie, de noi toți. De aceea fac un apel la dumneavoastră să avem grijă de curățenia orașului nostru și implicit de banii noștri.

Totodată, vă anunț că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise”, a precizat primarul. 

Verifică şi

A fost semnat contractul de finanțare pentru iluminatul public pe traseul tramvaiului 102

Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a semnat, astăzi, contractul de finanțare pentru proiectul „EFICIENTIZARE CONSUMURI ENERGETICE …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *