marți , 7 iulie 2020
Acasă / Social / Un copil de 18 ani din Ploiești are nevoie de ajutorul nostru pentru a merge!

Un copil de 18 ani din Ploiești are nevoie de ajutorul nostru pentru a merge!

Ploieșteanul Alexandru Gabriel Spiridon are 18 ani. 18 ani de chin în care a fost operat de multe ori, 18 ani de terapie și de luptă cu trupul în care se simte captiv. Alex s-a născut cu tetrapareză spastică și de la 6 luni face aproape zilnic kinetoterapie, hidroterapie și a făcut și transplant cu celule stem, dar și multiple operații de corectare a oaselor.

Părinții băiatului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Alex să se vindece, dar au ajuns la limită pentru că toate cheltuielile sunt mult prea mari pentru eforturile lor.

Într-un mesaj cutremurător, mama lui Alexandru, Ana Spiridon, îi roagă pe toți cei care vor să îi ajute copilul să doneze cât de puțin, sperând că pic cu pic va reuși să strângă cât e necesar.

”Vă rugăm să ne ajutați să îl sprijinim pe Alexandru să poată duce o viață normală.  În 2013 a suferit in România două operații total nereușite care l-au ținut imobilizat aproape trei ani, după care a revenit la stadiul de la care a început lupta cu boală. Din 2016 am început sedințele de kinetoterapie , la recomandarea medicului specialist din China trebuie să mergem pentru transplant de celule stem. Din cauza costurilor foarte ridicate nu am putut face decât un set de transplant cu celule stem cu programul de recuperare. Acum este programat în noiembrie pentru o sedinta de transplant cu celule stem, la o clinică din străinătate, dar datorită costurilor foarte mari, 33.000$ doar transplantul la care se adaugă și costurile de transport, ne aflăm în imposibilitate de a-i putea reda zâmbetul copilului nostru. Vă rugăm să fiți alături de Alexandru pentru a putea merge din nou, așa cum reușise înainte de operațiile ratate.Vă mulțumim pentru oirce ajutor acordat. Vă multumesc!”

Mai jos aveți conturile în care puteți face donații, pe numele tatălui, Spiridon Ioan Catalin

cont dolari: RO78RZBR0000060014632700

cont lei:RO97RZBR0000060011373158

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *