sâmbătă , 25 ianuarie 2020
Acasă / Evenimente / Polițiștii ploieșteni bat, în această dimineață, la ușa unor proxeneți

Polițiștii ploieșteni bat, în această dimineață, la ușa unor proxeneți

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 7 percheziții la domiciliile din Prahova ale unor persoane bănuite de proxenetism prin metoda loverboy. Două perchezitii au loc in Ploiesti, una  in comuna Soimari, una in comuna Baltesti și trei la Podenii Noi. În cauza sunt 8 mandate de aducere.

Încă din 2018, bărbații bănuiți de proxenetism au plasat femei pe piața prostituției atât în România cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”. Inițial, toate prostituatele din acest dosar au fost convinse că sunt iubite, concubine sau prietene ale proxeneților, după care, aceștia le-au convins să se prostitueze, mai ales în cluburi din afara țării.

”Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de euro.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La percheziții participă și jandarmi”, se mai arată în comunicatul de presă al IJP Prahova

Verifică şi

Zeci de incendii de vegetaţie uscată au fost stinse, în ultimele 24 de ore, de pompierii de la ISU Prahova

ISU Prahova avertizează populaţia să nu facă curăţiri de mirişte prin ardere atunci când sunt …

2 Comentarii

  1. Buna ziua,va rugam respectos sa faceti un amplu reportaz in Com.Soimari-Ph despre cum sint cheltuiti banii alocatii de Guvernul Romaniei pentru Apa,Gaze,Canalizare,etc.Noi din aceasta comuna sintem hotarati sa depunem plingeri la D.N.A. intrucit bani dispar in maxim o saptamina,si nu stim pe ce.Cum spuneam mai devreme noi nu avem apa,microbuzul copiilor opreste doar in anumite statii unde locuiesc copii stabilor si consilierilor dar primaria are masina de serviciu,,politia comunitara in loc sa supravegheze furturile din comuna,stau in primarie,sau se plimba cu microbuzul copiiilor.Stiti ca curtile stabilor,si terenurile virane sint bagate la APIA,pentru a beneficia de bani.Anaful cind vine in control de la Ploiesti anunta primaria,iar ei anunta pe cei care au magazine .Aici nu se da bonuri fiscale,iar casele de marcat nu sint conectate la internet.Evaziunea Fiscala aici este in floare.Sint foarte multe de spus dar nu doresc a va plictisi.In speranta ca veti face ceva in privinta celor relatate mai sus,Va multumim.

    • Dane,am sunat la prefectura Prahova pentru a o instinta ca nu avem apa potabila ,iar primar o minte pe dna Prefect ca in comua avem apa.Am sa scriu o petitie semnata de mai multi consateni semnata si o voi trimite dna Prim Ministru al Romaniei.Nu ma las pina nu voi aduce televiziunile la fata locului sa vada realitatea din teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *