marți , 26 mai 2020
Acasă / Evenimente / 45 de sancțiuni în doar trei ore de control în trafic, în zona Câmpina

45 de sancțiuni în doar trei ore de control în trafic, în zona Câmpina

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat ieri, 15 mai, o acțiune cu efective mărite în Municipiului Câmpina și în comunele limitrofe: Florești, Filipeștii de Pădure, Bănești, Urleta, Brebu, Telega și Lunca Mare, pentru disciplinarea conducătorilor auto și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere.

În urma acțiunii, care s-a derulat în intervalul orar 16.00 – 19.00, au fost controlate 164 de autovehicule, au fost testați cu aparatul etilotest 44 de conducători auto. În urma controalelor, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, 2 amenzi au fost aplicate în urma depistării, cu aparatul radar TruCam, a conducătorilor care nu respectă regimul legal de viteză și 5 pentru abaterile bicicliștilor. Între aceștia din urmă, un bărbat a fost sancționat pentru faptul că se deplasa cu bicicleta, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Au mai fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, lipsa actelor și nepurtarea centurii de siguranță. De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și un permis de conducere, precum și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Prin prisma rezultatelor obținute, acțiunile de acest gen vor continua pentru prevenirea evenimentelor negative.

comunicat de presa

Verifică şi

Surse: Tânărul lovit de tren la Florești s-a sinucis!

Surse apropiate anchetei care se desfășoară pentru aflarea cu exactitate a împrejurărilor în care un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *