joi , 28 mai 2020
Acasă / Administratie / Premierul Viorica Dăncilă vine mâine în Prahova. Află motivul!

Premierul Viorica Dăncilă vine mâine în Prahova. Află motivul!

După ce Klaus Iohannis, Preşedintele României, a venit în această seară la Ploieşti pentru a-şi lansa o carte, mâine, oraşul va fi vizitat iar de înalţi oficiali. Viorica Dăncilă, primul ministru al României, va veni mâine în Prahova, într-o vizită de lucru.
Aceasta va veni la ora 10.00 la Ploieşti, unde va vizita staţia de tratare mecanobiologică a deşeurilor biodegradabile.
Ulterior, la ora 11, premierul va ajunge în Palatul Administrativ unde va participa la semnarea contractului de delegare a gestiunii prin concesiune a activităţii de operare a staţiei de sortare a deşeurilor de la Boldeşti Scăeni şi a staţiei de tratare mecanobiologică a deşeurilor biodegradabile de la Ploieşti. Părţile semnatare ale acestui contract sunt Consiliul Judeţean Prahova şi firma SC SWO SRL.

Potrivit comunicatului guvernului, “Prim-ministrul Viorica Dăncilă se va deplasa mâine, 15 mai 2019, în județul Prahova, pentru a evalua mai multe obiective de investiții finanțate din fonduri guvernamentale și pentru a discuta cu reprezentanții autorităților locale, ai mediului de afaceri și cu cetățenii. Din delegația guvernamentală care se va deplasa în Prahova vor mai face parte miniștrii Economiei, Niculae Bădălău, Sănătății, Sorina Pintea, Finanțelor, Eugen Teodorovici, Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea”.

Verifică şi

Program de vara la Halele Centrale și piețele din Ploiesti

S.C. Hale și Piețe Ploiești aduce la cunoștința ploieștenilor noul program de funcționare, adaptat perioadei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *