sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Administratie / AFLĂ unde se vor desfășura ceremoniile din 9 Mai la Ploiești!

AFLĂ unde se vor desfășura ceremoniile din 9 Mai la Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești invită cetățenii la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Europei, Zilei Independenței de Stat a României și Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial, care se vor desfășura în orașul nostru,  joi, 09 mai 2019. Cele două ceremonii se vor desfășura începând cu ora 11.00 la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud și la Cimitirul eroilor ruși, de pe Bulevardul Republicii. 

”Ceremoniile militare și religioase ocazionate de sărbătorirea celor trei importante evenimente se vor desfășura la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud.

Astfel, după sosirea persoanelor oficiale, salutarea Drapelului de luptă și ocuparea locului în dispozitiv, începând cu ora 11.00, se vor intona Imnul Uniunii Europene și Imnul național a României.

Ulterior, de la ora 11.10, se va oficia o ceremonie religioasă, iar oficialitățile locale vor susține alocuțiuni.  În continuarea programului vor avea loc depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, la Monumentul Vânătorilor, în cinstea eroilor căzuți la datorie.

Manifestarea se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare și a Fanfarei Consiliului Județean Prahova.

Totodată, reprezentanții administrației publice locale vor fi prezenți, începând cu ora 12.00, la un ceremonial de depunere a coroanelor, care se va desfășura la Complexul Memorial al Eroilor Sovietici, din municipiul Ploiești.

În cadrul acestui eveniment vor fi susținute alocuțiuni și vor fi depuse coroane, jerbe și buchete de flori, în semn de omagiu adus soldaților căzuți pe câmpul de luptă”.

comunicat de presă

Verifică şi

Prahova: 35 de paturi covid libere. Încă 122 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore

Din cele 366 de teste pentru depistarea noului coronavirus făcute ieri, 121 au fost pozitive, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *