joi , 28 mai 2020
Acasă / Turism / AFLĂ cât au dat turiştii pentru a rămâne câteva zile pe Valea Prahovei! Grad de ocupare: 95%!

AFLĂ cât au dat turiştii pentru a rămâne câteva zile pe Valea Prahovei! Grad de ocupare: 95%!

 

Valea Prahovei a rămas una dintre principalele atracţii turistice şi pentru petrecerea srbătorilor pascale din acest an. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a făcut o cercetare printre hotelurile şi pensiunile de aici şi a constatat că cele două vacanţe, cea de Paşte şi cea de 1 mai, fiind unite, i-a făcut pe români să îşi dorească să petreacă câteva zile alături de familie şi prieteni în staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga, unde cele 12.084 de locuri de cazare au fost rezervate în proporţie de 95%. 
Sinaia rămâne preferata cu atât mai mult cu cât iubitorii sporturilor de iarnă pot schia la peste 2.000 de metri, unde sunt  și în această perioadă practicabile pârtiile Valea Dorului (2), Valea Soarelui (1 și 2) Laptici (1 și 2) și Varianta.
“Datorită creării unei punți între Sărbătorile Pascale și 1 Mai, durata media a sejurului în stațiunile montane din Prahova a crescut de la 3 zile cu ocazia Paștelui în anul trecut la 4 zile în acest an. Pentru un sejur de 4 nopți la un Hotel de 4 stele, clienții au plătit aproximativ 2500 de lei pentru camera dublă, cu mic dejun și cină festivă în noaptea Învierii, în preț fiind inclus și accesul la zona spa. Pentru un sejur de 3 nopți la 3 stele, turiștii au achitat aproximativ 600 de lei, cu pachete de masă la cerere.
” Cu ocazia sărbătorilor Pascale în Prahova avem un grad de ocupare de aproape 100%. Hotelierii au avut oferte atractive care îmbină cele 2 sărbători – Paste şi 1 mai, oferind cazare, mese speciale de sărbători. Putem vorbi categoric de un impact pozitiv al voucherelor de vacanță, dar și de dorința românilor de a se
bucura de Sărbătorile Pascale, acasă, în România, cu mâncăruri și tradiții specifice acestei ocazii” a declaratAdrian Voican, Președinte Bibi Touring Touroperator.
Într-unul dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia,turiştii au fost aşteptaţi cu mese festive cu specific pascal, întâmpinarea cu cozonac și ouă roșii, brunch și cina pascală în data de 28 aprilie. ” În plus, turiștii vor avea acces gratuit în noul nostru centru SPA, discount-uri semnificative la centrul de divertisment și la club pentru întregul sejur.  Copiii, de asemenea, se vor bucura, pe toată perioada șederii, de un loc de joacă special amenajat, fără nici un cost suplimentar din partea părinților“ a declarat managerul acestui hotel. 

Verifică şi

Cum s-ar putea face turism în România, pe vreme de pandemie! Sfaturi de la consultantul în turism, Răzvan Pascu

Cunoscutul consultant de marketing in turism, Răzvan Pascu a creionat 22 de măsuri care se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *