luni , 27 ianuarie 2020
Acasă / Evenimente / VIDEO-AFLĂ ce a povestit avocatul unui martor care ar fi fost sechestrat la DNA Ploieşti! Adina Florea a venit în control!

VIDEO-AFLĂ ce a povestit avocatul unui martor care ar fi fost sechestrat la DNA Ploieşti! Adina Florea a venit în control!

După ce ani de zile a audiat pe bandă rulantă nume grele din întreaga Românie şi din toate domeniile, procurorii DNA Ploieşti au fost astăzi verificaţi de procurorul Adina Florea, de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Aceasta a căutat şi conform unor surse, a şi găsit, o cameră despre care un martor într-unul dintre dosarele instrumentate de “Unitatea de elită” a fost ţinut ore în şir, închis, fără apă şi mâncare, pentru a ceda şi a mărturisi ceea ce voiau să audă procurorii. 

Avocatul acestei persoane a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Andra Ghilenschi, a povestit detalii despre toate acestea. (vezi video)

Lucian Onea și Mircea Negulescu au respins deja aceste acuzații, dar astăzi a fost găsită camera din descrierile martorului.

 

Verifică şi

Zeci de incendii de vegetaţie uscată au fost stinse, în ultimele 24 de ore, de pompierii de la ISU Prahova

ISU Prahova avertizează populaţia să nu facă curăţiri de mirişte prin ardere atunci când sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *