luni , 23 septembrie 2019
Acasă / Administratie / Video şi Foto-Foştii prefecţi ai Prahovei s-au întâlnit la ziua instituţiei

Video şi Foto-Foştii prefecţi ai Prahovei s-au întâlnit la ziua instituţiei

Instituției Prefectului Judetul Prahova a organizat astazi marţi 2 aprilie, o sedinta festiva cu ocazia Zilei Instiuției Prefectului sărbătorită de anul acesta în baza legii 348/2018. Cu această ocazie, au fost invitaţi foştii prefecţi ai judeţului din 1991 şi până acum, dar şi funcţionarii care s-au pensionat din prefectură.

Actualul prefect, Mădălina Lupea,  le-a înmânat acestora diplome de excelenţă pentru profesionalism și contribuția la buna administrare a județului Prahova.

Evenimentul a fost unul emoţionant pentru toţi cei prezenţi cu atât mai mult cu cât a prilejuit momentul unei întâlniri după mulţi sau foarte mulţi ani.

Diplome au primit şi doi dintre funcţionarii pensionari ai instituţiei pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul anilor.
Totodată,  Codruț Constantinescu, consilier pentru afaceri europene în cadrul Instituției Prefectului Prahova, a adunat date importante despre instituție, din momentul în care a fost înființată, în urma reformelor domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în 1864, și până la desființarea sa de către regimul comunist şi le-a prezentat la eveniment spre încântarea tuturor celor prezenţi.

Verifică şi

Lista zonelor în care autorităţile susţin că au intervenit pentru înlăturarea ambroziei din Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, desfășoară, în această perioadă, o serie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *