luni , 24 februarie 2020
Acasă / Administratie / Video şi Foto-Foştii prefecţi ai Prahovei s-au întâlnit la ziua instituţiei

Video şi Foto-Foştii prefecţi ai Prahovei s-au întâlnit la ziua instituţiei

Instituției Prefectului Judetul Prahova a organizat astazi marţi 2 aprilie, o sedinta festiva cu ocazia Zilei Instiuției Prefectului sărbătorită de anul acesta în baza legii 348/2018. Cu această ocazie, au fost invitaţi foştii prefecţi ai judeţului din 1991 şi până acum, dar şi funcţionarii care s-au pensionat din prefectură.

Actualul prefect, Mădălina Lupea,  le-a înmânat acestora diplome de excelenţă pentru profesionalism și contribuția la buna administrare a județului Prahova.

Evenimentul a fost unul emoţionant pentru toţi cei prezenţi cu atât mai mult cu cât a prilejuit momentul unei întâlniri după mulţi sau foarte mulţi ani.

Diplome au primit şi doi dintre funcţionarii pensionari ai instituţiei pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul anilor.
Totodată,  Codruț Constantinescu, consilier pentru afaceri europene în cadrul Instituției Prefectului Prahova, a adunat date importante despre instituție, din momentul în care a fost înființată, în urma reformelor domnitorului Alexandru Ioan Cuza, în 1864, și până la desființarea sa de către regimul comunist şi le-a prezentat la eveniment spre încântarea tuturor celor prezenţi.

Verifică şi

Atenție la incendierile de miriște ! Amenda poate ajunge la 2.500 de lei!

Vremea frumoasă i-a scos pe agricultori din casă mult mai devreme decât anii trecuți. Aceștia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *