luni , 8 martie 2021
Acasă / Economic / VIDEO-Lukoil oferă 50.000 de dolari într-un concurs de proiecte cu impact social în România

VIDEO-Lukoil oferă 50.000 de dolari într-un concurs de proiecte cu impact social în România

Compania Lukoil a lansat în România un concurs de proiecte sociale, oferind în acest sens fonduri în valoare totală de 50.000 de dolari. Evenimentul de lansare a acestei provocări pentru ONG-uri şi instituţii publice, s-a desfăşurat la Ploieşti în sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, anunţul fiind făcut de către conducerea rafinăriei Petrotel Lukoil şi un reprezentant al companiei ruse .

Proiectele, care vor fi selectate în perioada mai-iunie, vor viza mai multe domenii de interes social: ecologia, cultura, tradiţia, sportul, sprijinirea persoanelor cu dizabilități şi altele. Pot depune proiecte organizaţiile non guvernamentale non-profit, dar şi insituţiile publice ca școli, licee, universități, muzee, teatre etc.

Cu această ocazie, Aleksey Kovalenko, directorul general executiv al Petrotel Lukoil Ploieşti a declarat: “Anul acesta se împlinesc 115 ani de la înfiinţarea rafinăriei şi noi avem multe proiecte de investiţii pe care vi le-am prezentat la întâlnirea noastră din decembrie. Totodată ne gândim în continuare şi la proiectele dedicate comunităţii în care aflăm”.

Concursul de proiecte a debutat în 2005 în Federaţia Rusă şi s-a bucurat de mult succes.

Am dat startul unui concurs de proiecte socio-culturale şi în România şi ne dorim să primim multe cereri de înscriere. Toate informaţiile vor fi postate pe site-ul companiei şi toţi cei interesaţi vor afla toate detaliile”, e precizat şi Vladimir Gherasimov, şeful Direcţiei comunicări regionale Lukoil. 

Nu vor putea depune proiecte partidele politice, societăţile comerciale.  Solicitanţii din Prahova vor discuta cu reprezentanţii rafinăriei ploieştene, în timp ce pentru ceilalţi va exista un comunicator la sediul Lukoil din Bucureşti.

Câştigătorii vor fi anunţaţi la sfârşitul lunii august, iar fondurile pot creşte în funcţie de numărul proiectelor selectate.

Verifică şi

CNS Cartel ALFA anunţă acţiuni de protest împotriva politicii de austeritate în domeniul salarizării

Comitetul Confederal al CNS Cartel ALFA, întrunit luni, 11 ianuarie 2021, în urma analizei situației actuale, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *