vineri , 29 mai 2020
Acasă / Economic / Peste 700.000 de persoane au accesat aplicația RAR, ISTORIC VEHICUL

Peste 700.000 de persoane au accesat aplicația RAR, ISTORIC VEHICUL

În cele cinci zile de când a devenit funcțională, aplicația Registrului Auto Român, Istoric Vehicul, a fost accesata de peste 700.000 de persoane. Tocmai din cauza numărului mare de accesări, timp de câteva ore, în prima zi de funcționare, site-ul a picat. Cum mulți au accesat aplicația și de mai multe ori, doar din curiozitate, nu e de mirare că au apărut și disfuncționalități. 

Citeste mai mult aici: https://prahovaeconomica.eu/2019/03/21/de-azi-poti-verifica-istoricul-masinii-prin-accesarea-site-ului-rar/

”Va rugam sa tineti cont de importanta corectitudinii datelor pe care le introduceti in program (serie de sasiu/adresa de email). In caz contrar, aplicatia nu va poate afisa informatiile solicitate!

De asemenea, va rugam sa tineti cont ca aplicatia este disponibila permanent pe viitor, avand ca principal scop necesitatea de a-i pune in “garda” pe toti cei care vor sa verifice o masina pe care intentioneaza sa o cumpere. Insa incercarile de a accesa portalul in mod repetat si doar din curiozitate pot genera si intervale de timp de functionalitate ingreunata!

Specialistii nostri lucreaza continuu astfel incat aplicatia sa fie in parametri si sa o puteti folosi cu succes!”, precizează conducerea RAR pe pagina de facebook.

 

Verifică şi

Orban avansează ideea de a aloca un miliard de euro IMM-urilor. Vezi pentru ce!

Premierul Ludovic Orban și unii membri ai Guvernului au avut, astăzi, consultări în cadrul Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *