miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Social / Pompierii de la ISU Prahova mai dau încă o mână de ajutor semenilor

Pompierii de la ISU Prahova mai dau încă o mână de ajutor semenilor

Zilnic se expun celor mai mari pericole și tocmai de aceea prețuiesc și mai mult viața. Timp de trei zile, pompierii militari prahoveni vor merge să doneze sânge pentru cei care au nevoie, la Centrul de Transfuzie Sangvină Prahova. 

Luni dimineață, precum și în zilele de miercuri și joi, 116 pompieri militari din cadrul detașamentelor de pompieri, precum și de la sediul inspectoratului se vor prezenta la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești pentru a veni în sprijinul semenilor a căror viață depinde de actul benevol de donare de sânge. Ca de fiecare dată, conducerea centrului așteaptă pe toți cei care vor să facă acest gest, cu atât mai mult cu cât se știe că mereu este nevoie de sânge, din grupe rare și cu RH negativ, în special, dar în general, orice grupă.

Gestul lor continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

Directorul Centrului, dr. Georgeta Hanganu le-a multumit pompierilor inclusiv pe pagina sa de socializare, așa cum o face oricui înțelege că acest act benevol salvează vieți.

 

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *