sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Turism / Mâncare pe stradă și muzică de calitate la “Street Food Festival” Ploiești

Mâncare pe stradă și muzică de calitate la “Street Food Festival” Ploiești

În perioada 8-10 iunie, adică de mâine și până duminică inclusiv, la Ploiești, pe Bulevardul Independentei,  se desfășoară “Street Food Festival”, unde organizatorii au adunat cele mai bune food truck-uri din România. Timp de trei zile, veți putea face o călătorie culinară în jurul lumii și veți putea gusta preparate delicioase, cu infinite combinații de arome și gusturi. Experiența culinară va fi completată și de concerte live.

Ploiești Street Food Festival este un eveniment pentru toate gusturile. Așa că orice poftă ați avea, sigur o veți putea potoli în cele 3 zile de festival.  Vă veți putea bucura de burgeri suculenți pregătiți după numeroase rețete, de hot dogs, de tacos și burritos ca în Mexic, de paste italiene cu sosuri alese, de grills și barbeques ca în America, dar și de deserturi precum clătite, înghețată sau mult îndrăgitele waffles.

Iată care sunt food truck-urile care vor fi pline ochi cu mâncare, care vă vor stârni pofta și care vă vor face să vă îndrăgostiți, pur și simplu, de mâncarea stradală: Arepas Colombianas Bucharest, Arrosticini, Bao Van, Beanz CaféBetty IceBig John Foodtruck&LABBlue Jeans Coffee – Mobile Coffee Company, Burger Peter LoungeBurger Van, CamionettaCircus PubCreperie hyCrepes CharmeesDas Grillmobil by Bătrânu Sas, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, Drunken SquidFane Curcanu’Food StuffFurgoneta Street ChefsGourmet Street Food, I, Bubble Waffle,  IndiVan,  Japanos,  La Finca Alioli,  La Nu Știu Cine, Limonada lui IULIAN, Meat Busters, Moritz Eis, Plăcinte Boierești, Prosecco VanRepublika PljeskavicaSatisfry, Smokin’ Pig, Soho Fish&Chips, SteakawaySwitchmornTwo Chefs Food Truck, Vanilla Elephant, Via GofreriaZa German – WurstWagen, Zobuian &mulți alții.

Pentru că voia bună nu se întreține doar cu mâncare gustoasă ci și cu muzică de calitate, fiecare seară de Street Food Festival va fi marcată de câte un concert de muzică live:

 

Vineri: concert Vama

Sâmbătă: concert Byron

Duminică: Subcarpați

Conceptul de street food este unul nou în țara noastră, dar devine tot mai cunoscut datorită originalității de care dau dovadă proprietarii de food truck-uri, a mâncării gustoase, dar și a influenței venite din străinătate în ceea ce privește stilul de viață al românilor. Festivalurile de street food sunt extrem de populare mai ales în Statele Unite ale Americii. Prima paradă a food truck-urilor a avut loc în anul 2010, în Los Angeles. Datorită evenimentelor de tip street food, în ultimii trei ani, România a devenit un punct important pe harta mondială a festivalurilor culinare.

 

Dacă v-am făcut poftă, sau măcar v-am stârnit curiozitatea, ne vedem pe Bulevardul Independenței, de vineri până duminică!

 

Parteneri Street Food Festival: Primăria și Consiliul Local Municipal Ploiești, Timișoreana, Rompetrol, Engie, Pepsi, Mega Image, Betty Ice, Beanz Café, Editura Art & Editura Arthur.

 

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.

 

comunicat de presa

Verifică şi

APDT Prahova: În vacanţa dintre semestre, Valea Prahovei a fost iar printre preferinţele românilor

Asociaţia pentru Promovarea şi dezvoltarea turismului Prahova anunţă că în vacanţa dintre semestre, staţiunile montane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *