miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Locuri de munca / Vrei să lucrezi chiar dacă ești necalificat sau ai deficiențe de auz? Adient Trim Ploiești face angajări

Vrei să lucrezi chiar dacă ești necalificat sau ai deficiențe de auz? Adient Trim Ploiești face angajări

Adient Trim Ploiești, lider internațional în producția de tapițerii pentru scaune auto premium, a organizat astăzi un tur al fabricii sale din Ploiești,pentru a arăta viitorilor angajați condițiile pe care le vor găsi aici. De fapt, compania are nevoie de 100 de operatori de mașini de cusut, care să se alăture celor 1.900 de angajați ai săi.

 

Interesant este faptul că politica firmei este una deschisă spre a integra în câmpul muncii persoane cu diferite nevoi speciale. De aceea oferta de locuri de muncă este deschisă inclusiv persoanelor cu deficiențe de auz.

 

Experiența în domeniu nu este necesară,pentru că viitorii angajați ai Adient Trim Ploiești vor fi instruiți la locul de muncă în a coase tapițerii pentru cele mai cunoscute branduri auto premium din lume. De altfel, una din trei mașini de pe glob are sisteme de scaune făcute de Adient Trim, ceea ce înseamnă că mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume au tapițerie auto fabricată la Adient Trim Ploiești.

 

Angajatorul asigură condiţii de muncă bune şi salarizare la cele mai înalte standarde, iar beneficiile,care constau în tichete de masă, transport gratuit și prime, sunt peste media pieţei locale.

 

„Activăm într-o industrie în care România are încă multe de demonstrat. La Ploieşti producem cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini din lume. Cererea este mare, pentru că lucrăm produse de cea mai bună calitate la preţuri competitive, de aceea avem nevoie de noi colegi,” a declarat Costin Trîmbiţaşu, Director ADIENT TRIM Ploieşti.

 

Totodată, Adient Trim Ploiești încurajează învățământul dual, implicându-se în profesionalizarea tinerilor. Recent, firma a donat 3 mașini de cusut moderne Liceului Anghel Saligni din Ploiești.

 

Citeste aici: https://prahovaeconomica.eu/2018/02/20/liceul-anghel-saligny-din-ploiesti-a-primit-o-donatie-de-la-o-firma/

 

Cât despre fabrica de la Ploiești, Adient Trim intenționează ca în viitorul apropiat să majoreze investițiile în produse și tehnologii inovatoare, aliniate la tendințe globale precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaunele ușoare care ocupă puțin spațiu, personalizarea produselor și a capacităților unei mașini.

 

Firma s-a desprins din Johnson Controls în toamna anului 2016 şi aniversează 1 an ca entitate de sine stătătoare, producând în fiecare an huse pentru 750.000 de maşini din întreaga lume.Compania este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

 

Adient Trim Ploiești are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiționale, cum ar fi vehiculele comerciale, trenurile de călători și scaunele de avion, fapt ce la va oferi angajaților companiei noi oportunități de dezvoltare.

Despre Adient:

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici localizate în 33 țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare –munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

 

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca și corporație independentă, listată la bursă şi finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.” Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, scopul Adient este acela de a fi lider în industria producției de scaune auto, la o scară de neegalat, la nivel global.

Președintele și CEO-ul companiei este R. Bruce McDonald. Acesta a declarat, în ziua în care a fost fondată Adient: “Misiunea noastră este să fim furnizorul de scaune auto de talie mondială, a cărei poziție de lider de piață se datorează costurilor, calității, execuției și satisfacției clienților. Ne vom dezvolta abilitățile, pentru a determina creșterea, atât în cadrul industriei auto, cât și în afara acesteia.”

Pentru mai multe informații despre Adient Trim Ploiești, vă rugăm vizitați adient.com.

Verifică şi

DGASPC Prahova caută în continuare asistenţi maternali

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, în calitate de partener în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *