miercuri , 26 februarie 2020
Acasă / Economic / Conferinţă imobiliară şi de investiţii la Ploieşti. Vezi cine participă!

Conferinţă imobiliară şi de investiţii la Ploieşti. Vezi cine participă!

Camera de Comert si Industrie Prahova, Camera de Comert Belgiano – Română şi Camera de Comert Britanica – Romana sunt organizatorii unui eveniment foarte important-o conferinţă imobiliară şi de investiţii,  care se va derula în perioada 13-14 martie 2018 la Ploieşti.

Evenimentul este destinat companiilor si investitorilor din domeniul constructiilor, afacerilor imobiliare si sectoarelor conexe (parcuri industriale, servicii logistice, dezvoltare imobiliara, constructii in domeniul oil & gas, turism, etc.) şi se va bucura de participarea ambasadelor, reprezentantilor guvernamentali, autorităţilor locale, antreprenorilor de succes si experţilor in investiţii.

Mâine, la sediul CCI Prahova mai mulţi oameni de afaceri cunoscuţi vor face prezentări pe diverse teme: Ivan Lokere, CEO Alinso va prezenta oportunităţile de afaceri din parcul pe care îl deţine compania în Ariceştii Rahtivani, Nawaf Salameh,CEO Alexandrion va vorbi despre potenţialul turistic al Văii Prahovei şi dezvoltarea unei strategii de atragere a turiştilor în Prahova.

De la 14.30 va lua cuvântul ministrul pentru mediul de afaceri şi antreprenoriat, prahoveanul Radu Oprea, urmat de Cristian Erbaşu, preşedintele Federaţiei Companiilor din Construcţii.

A doua zi, între 9 şi 13.30, participanţii vor vizita Ploiesti West Park ALLIANSO , B.A.T. şi COBA AUTOMOTIVE, FEDERAL MOGUL şi COILPROFIL.

 

Verifică şi

Workshop la CCI Prahova: „Creșterea performanței companiilor românești în regiunea extinsă a Mării Negre”

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), împreună cu Camera de Comerț și Industrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *