luni , 8 martie 2021
Acasă / Social / Abonament la Aquagym Ploieşti, un cadou ideal pentru Luna Femeii

Abonament la Aquagym Ploieşti, un cadou ideal pentru Luna Femeii

Chiar dacă acum este frig afară şi sezonul cald pare atât de departe, primăvara bate la uşă. Şi odată cu ea vin şi zilele în care sărbătorim femeia-mamă, prietenă, iubită, soră. Dacă v-aţi săturat de banalele cadouri-bijuterii, hăinuţe, cosmetice şi vreţi să vă surprindeţi femeia iubită cu un cadou pe cât de folositor, pe atât de plăcut, ce ar fi să-i oferiţi în martie un abonament la Aquafit Ploieşti, un loc unde ploieştencele se simt ca peştele în apă şi ca divele pe podium? 

Cred că ştiţi toţi beneficiile înotului sau ale gimnasticii în apă. Înotul este cel mai complex sport punând în mişcare toate grupele de muşchi. Dezvoltă imunitatea şi te eliberează de stres. Pentru cei care se plictisesc repede de “lungimi de bazin” s-a inventat gimnastica în apă-distractivă prin interactivitate, modelatoare a corpului într-un timp record, ideală pentru păstrarea unui tonus muscular şi a unui creier oxigenat. În afară de asta, Aquagym este ideală pentru persoanele cu afecţiuni ale coloanei şi care nu pot face orice activitate sportivă.

Pentru persoanele care vor alt tip de gimnastică există Kangoo Jumps. Cred că ştiţi încălţările acelea haioase care provoacă distracţie maximă şi transpiraţie cât cuprinde. În scurt timp se văd şi rezultatele-scădere în greutate, oase întărite, dispariţia stresului şi a celulitei. Acest gen de gimnastică nu este indicat, însă, persoanelor însărcinate sau celor cu afecţiuni ale coloanei vertebrale.

Antrenamentele la Aquafit Ploiesti au programul ideal atât pentru doamnele care lucrează după amiază, cât şi pentru cele care lucrează dimineaţă: marţi şi joi  de la ora 9, dar şi de la 17 sau 18.20. Cât despre locaţie, aceasta se află chiar în centrul Ploieştiului-la Hotel Central.

Un abonament costă de la 90 şi 200 de lei în funcţie de numărul de şedinţe-4, 8 sau 12 şedinţe.

Instructorul Maria Nica are o vastă experienţă în acest domeniu şi este foarte plăcută de cursantele sale. Dacă vă faceţi timp să aruncaţi un ochi în galeria foto a siteului aquafit.ro veţi vedea doar feţe zâmbitoare şi relaxate! Cine nu şi-ar dori un asemenea cadou cu rezultate vizibile pe loc, dar mai ales la vară la mare şi piscină?

Verifică şi

Evenimente de început de primăvară în muzeele prahovene

Consiliul Judeţean Prahova şi Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova prin secţiile sale muzeale …

Un comentariu

  1. Care este adresa ?multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *