joi , 13 august 2020
Acasă / Social / Inedit: Sărbătoreşte Dragobetele cu sarmale şi cadouri pentru cel iubit!

Inedit: Sărbătoreşte Dragobetele cu sarmale şi cadouri pentru cel iubit!

Un restaurant din Ploieşti sărbătoreşte Dragobetele într-un mod inedit. Îşi aşteaptă clienţii atât cu mâncare românească ca la mama acasă, cât şi cu idei de cadouri pentru ziua dragostei sau pentru 1-8 martie.

Sâmbătă, 24 februarie, “Dragostea trece prin stomac”, aşa că îţi poţi lua jumătatea la o cină românească la Restaurantul Orizont din Ploieşti. De la ora 17 poţi comanda, în afară de meniul obişnuit, sarmale, iahnie de fasole cu sau fără cârnaţi, în funcţie de preferinţe, salată orientală şi plăcintă cu mere. Recomandăm să vă faceţi rezervare din timp pentru a prinde o masă liberă şi bineînţeles, o porţie din savuroasele sarmale.

Duminică, pe 25 februarie, la Orizont,  între orele 12.30 şi 14.30 poţi lua prânzul, dar să faci şi cumpărături pentru dragobete, 1 sau 8 martie. Pe câteva mese, câţiva artişti locali vor prezenta mărţişoare din pietre semipreţioase, tablouri sau diverse obiecte cu lavandă.

“Acest gen de acţiune este reeditat. Am organizat prima dată anul trecut şi s-a bucurat de mult succes. E ceva inedit la noi să găseşti cadouri acolo unde de obicei iei masa. Dar cum se spune-poţi împuşca doi iepuri odata! Să te întâlneşti cu perechea ta într-un cadru diferit sau cu prietenele la o cafea şi o şuetă”, a explicat Andreea Podoş Prisnel, managerul Restaurantului Orizont.

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *