luni , 14 octombrie 2019
Acasă / Administratie / Video-Preşedintele CJ Prahova: Sunt nemulţumit de cum funcţionăm, în ciuda salariilor majorate!

Video-Preşedintele CJ Prahova: Sunt nemulţumit de cum funcţionăm, în ciuda salariilor majorate!

A fost şedinţă ordinară de consiliu la judeţ şi aleşii au votat execuţia bugetului propriu a bugetului, dar şi a instituţiilor pe care Consiliul Judeţean Prahova le are în subordine-DGASPC, Spitalul Judeţean de Urgenţă, Maternitatea Ploieşti şi altele, confinanţări pentru anumite proiecte, dar şi asocieri ale judeţului cu mai multe localităţi în vederea realizării unor proiecte de interes public. 

 

Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, a declarat că este foarte nemulţumit de modul în care funcţionarii pe care îi conduce înţeleg să-şi facă treaba şi asta în ciuda faptului că salariile le-au crescut considerabil. 

 

“Am avut o şedinţă cu toţi cei 200 de funcţionari care lucrează în Consiliul judeţean. Eu sunt nemulţumit de cum funcţionăm. Avem pretenţie să avem un grad de execuţie a bugetului mult mai ridicat, având în vedere cuantumul salariilor din CJ. Ca să vă dau câteva exemple, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, s-a cheltuit 4% din bugetul de dezvoltare, singura achiziţie pe care au putut să o facă a fost un program informatic de contabilitate! Ne-au spus că până la sfârşitul anului vor reuşi să ajungă la 80%. La Spitalul Judeţean este undeva la 16% execuţia. Mai mult decât să le alocăm fonduri necesare dezvoltării nu ştiu ce putem să facem!”, a spus Toader.

 

 

Adică, la spitalul judeţean din 10 milioane de lei s-a cheltuit doar puţin peste 1 milion. Cu toate acestea, directorul unităţii, care este de meserie economist crede că va încheia anul cu o execuţie bună pe partea de investiţii că sunt multe proiecte în licitaţii.

Verifică şi

Ploieștiul va avea încă 9 autobuze noi. Vezi când vor fi aduse și pe ce trasee vor intra!

Primăria municipiului Ploiești anunță că orașul va mai avea încă 9 autobuze noi ce vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *