marți , 4 august 2020
Acasă / Social / La Lipăneşti vor fi plantaţi 120.000 de copaci. Vezi în ce proiect!

La Lipăneşti vor fi plantaţi 120.000 de copaci. Vezi în ce proiect!

Alături de Primăria Lipăneşti, Asociația Medicover a participat, în calitate de partener, la lansarea proiectului ”New trees for new life”, inițiat de Asociația “Se Poate”, în localitatea Lipănești din județul Prahova. 

Principalul scop care stă la baza acestui proiect este acela de a reconstrui o pădure ecologică în comuna Lipănești, contribuind astfel la reîmpădurirea „Barierei Verzi a Bucureștiului”. 

În luna noiembrie a acestui an, la Lipăneşti vor fi plantaţi 15.000 de puieți , acţiune care va continua în primăvara și toamna 2018-2019, până se va ajunge la un total de  120.000 de puieți, pe o suprafață de peste 17,59 ha. 

“Toţi trebuie să luăm unele inițiative pentru a proteja mediul, a salva copacii și, astfel, a trăi o viață mai bună! De asemenea, trebuie să fim conștienți și de alte pericole, cum ar fi cele legate de stilul de viață dezordonat și de consecințele sale – motiv pentru care Asociația Medicover a lansat si un alt proiect pentru prahoveni, Programul înCerc de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației, în luna septembrie, în premieră pentru România, în Ploiești. 

Copiii zilelor noastre sunt din ce în ce mai supuși unui trai dezordonat și unor tentații care le pot amenința viitorul. Ceea ce ne propunem noi este să le creăm nu doar un mediu sănătos în care să crească și să se dezvolte, ci și o schimbare din interior, pentru ei și familiile lor”, a declarat George Istrate, Director General al Asociației Medicover, prezent la acest eveniment.

 

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *