marți , 14 iulie 2020
Acasă / Administratie / Un târg prea lung şi prea scump. Comercianţii din parcul “Toma Socolescu” au plecat mai devreme

Un târg prea lung şi prea scump. Comercianţii din parcul “Toma Socolescu” au plecat mai devreme

Ceea ce ar fi trebuit să fie două săptămâni de sărbătoare a recoltei la Ploieşti s-a transformat într-un fiasco, după ce trei sferturi dintre comercianţii care vindeau în târgul organizat de SC Hale şi Pieţe, au plecat, speriaţi de tariful uriaş perceput de societatea din subordinea consiliului local. Şi asta în situaţia în care tarifele fuseseră deja modificate şi micşorate cu 30%. Chiar dacă târgul ar fi trebuit să ţină până pe 11 octombrie e greu de crezut că va mai avea comercianţi până atunci. 

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, crede că cei de la “Hale şi Pieţe” ar trebui să facă o analiză pentru ca activitatea să fie mai eficientă.

“Eu cred că activitatea de la “Hale şi pieţe” se poate desfăşura cu un numeric mai redus şi cu o eficienţă mai mare şi rezultate mult mai bune.  Cât despre construcţia platoului, încă analizăm o serie de variante. Trebuie însă gândit rapid pentru că avem nevoie de piaţă!, a declarat primarul.

De menţionat este faptul că şi anul trecut, Hale şi Pieţe a încercat să menţină sărbătoarea recoltei pentru mai mult de trei zile, iar comercianţii au plecat.

Verifică şi

Controale în piețe, terase, magazine și alte spatii publice în Prahova

În perioada 03-19 iulie 2020, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *