Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Motivele din cauza cărora unii ploieşteni nu au căldură în apartamente nici acum. Vezi punctul de vedere al Veolia!

4 octombrie 2017
Share:
Motivele din cauza cărora unii ploieşteni nu au căldură în apartamente nici acum. Vezi punctul de vedere al Veolia!

Referitor la materialul scris de noi în urmă cu două zile în care ne întrebam de ce sunt blocuri în Ploieşti care au căldură şi altele care nu au, Veolia Energie Prahova face următoarele precizări:

"Asa cum este mentionat si in informarea de presa trimisa de Veolia Energie Prahova  luni, 2 octombrie 2017 , sunt inca  asociatii care execută lucrări la instalaţiile interioare sau care au datorii si la care nu au fost desigilate  vanele.

Totodata, va informam ca sunt situatii in care reprezentantii asociatiilor  au  refuzat desigilarea vanelor la data programata conform graficului transmis de noi in luna august 2017 si asociatii la care au fost desigilate vanele, dar reprezentantii acestora au inchis armaturile din subsol.

Clientii care nu beneficiaza  de  incalzire si nu se regasesc in situatiile prezentate mai sus, pot sesiza  la Centrul de Apel non–stop al Veolia, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Romtelecom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), pe adresa de poştă electronică ploiesti@veolia. com sau la Biroul Relaţii Clienţi (Str. Gheorghe Doja nr.154A) si o echipa Veolia Energie Prahova se va deplasa la bloc pentru verificare si punere in functiune a incalzirii" .

Prin urmare dacă nu aveţi caloriferele calde nici acum, contactaţi administratorul şi întrebaţi-l dacă vă aflaţi într-un dintre situaţiile enumerate mai sus. Sistemul de furnizare porneşte automat şi se închide la fel, deci cel mai probabil problema pe care o aveţi este locală.