marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Video-Recomandările jandarmilor pentru ca meciul România-Kazahstan să se desfăşoare în bune condiţii

Video-Recomandările jandarmilor pentru ca meciul România-Kazahstan să se desfăşoare în bune condiţii

Joi, 5 octombrie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Kazahstanului, motiv pentru care jandarmii s-au mobilizat în număr mare pentru a asigura securitatea tuturor participanţilor. Meciul va începe la ora 21.45 şi până atunci, încă mai puteţi cumpăra bilete.

Gruparea Mobilă de jandarmi “Matei Basarab” Ploieşti va fi prezentă cu 307 oameni şi pentru ca toţi spectatorii să intre pe stadion înainte de ora începerii meciului recomandă ca cei care vin la această manifestare sportivă să fie prezenţi la ora 19.30 pentru a trece de porţi după controlul de securitate.

Pentru această partidă, Federaţia Română de Fotbal a organizat în tribuna a II-a zona centrală-o porţiune destinată celor care vor să vină însoţiţi de copii sub 14 ani. accesul în această zonă se va realiza prin intrarea din strada Mihai Bravu.

Din informaţiile pe care le au jandarmii, oaspeţii nu vor veni cu galerie, de aceea se aşteaptă să nu existe conflicte.

Pe această cale, jandarmii reamintesc că pe stadion nu se poate intra cu băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. Totodată nu vor fi permise afişe care îndeamnă la ură naţională, rasială, de clasă, ori religioase.

Începând cu ora 19.00, traficul auto va fi restricţionat pe străzile Stadionului, Vlahuţă, Mihai Bravu, Sportului, George Topârceanu, 1 Mai şi Artei.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *