luni , 18 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Unii în frig, alţii cu căldură! Furnizarea agentului termic nu s-a făcut în tot Ploieştiul

Unii în frig, alţii cu căldură! Furnizarea agentului termic nu s-a făcut în tot Ploieştiul

Veolia Energie Prahova, operatorul de termie din Ploieşti a anunţat în această dimineaţă printr-un comunicat de presă că au fost îndeplinite condiţiile pentru pornirea furnizării căldurii, adică media temperaturilor înregistrate în intervalul 18:00 – 06:00 a fost mai mică de 10°C timp de 3 zile consecutive. 

Cu toate acestea, nu toţi ploieştenii au caloriferele calde la această oră. Am putea vorbi chiar de furnizare pe blocuri pentru că sunt situaţii în care locatari a două blocuri vecine spun unii că au caloriferele calde, alţii că acestea sunt încă reci. Cei mai mulţi se plâng însă că stau încă în frig, chiar dacă pe scară nu s-au făcut reparaţii şi nici restanţieri la întreţinere nu sunt. În cartierul Malu Roşu sunt blocuri care au căldură, în timp ce la Popa Farcaş, unii au, alţii nu. La fel şi pe Bulevardul Republicii unde există scări care au căldură, iar la două blocuri distanţă, oamenii se plâng de frig. La fel şi la Nord, Vest-Lămâiţa şi în Păltiniş, unde există ambele situaţii. 

Noi am încercat să aflăm când se va remedia problema pentru toţi ploieştenii, dar nu am reuşit să prindem telefonic vreun operator al Veolia Energie Prahova. 

Veolia Energie susţine însă, că furnizarea agentului termic pentru încălzire se face în mod automat, pe baza unei diagrame de reglaj ce ţine cont de temperatura exterioară, pentru asigurarea confortului termic optim în apartamente, neexistând o intervenţie umană care să modifice parametrii de furnizare.

Când temperatura exterioară depăşeşte valoarea de 13,5°C, furnizarea agentului termic se întrerupe în mod automat.

„Asociaţiile de proprietari care încă execută lucrări la instalaţiile interioare de căldură sunt rugate să ne comunice, în cel mai scurt timp, data la care acestea vor fi finalizate, pentru ca tehnicienii noştri să poată încărca şi pune în funcţiune instalaţiile de încălzire, pe baza unei programări prealabile. Asociaţiile de proprietari care au datorii din sezonul trecut şi care nu au intrat în programul de eşalonare nu pot intra în regimul de furnizare a agentului termic.

Rămânem la dispoziţia clienţilor noştri prin intermediul Centrului de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numerele 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă), precum şi pe adresa de email ploieşti@veolia.com sau la Biroul Relaţii Clienţi”, anunţă Veolia.

Verifică şi

Şcolile se redeschid pe 8 februarie, doar dacă numărul îmbolnăvirilor de covid 19 nu va creşte iar

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că şcoala va reîncepe cu elevii în unităţile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *