vineri , 10 iulie 2020
Acasă / Administratie / Program modificat la Serviciul Permise Prahova pentru examenul pentru permisul auto

Program modificat la Serviciul Permise Prahova pentru examenul pentru permisul auto

Prefectura Prahova a luat câteva măsuri după ce a constatat cresterea semnificativa a solicitarilor candidatilor aflati la prima examinare pentru obtinerea permisului de conducere.

Pentru evitarea aglomeratiei si eficientizarea activitatii desfasurate de lucratorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova la punctul de lucru situat pe Soseaua Vestului nr. 19, din municipiul Ploiesti, („Sala de Examinare”), în programul insituţiei au apărut nişte modificări:

  • Incepand cu data de luni, 18.09.2017, inregistrarea in aplicatia informatica de examinare si preluarea imaginii faciale a solicitantilor sa se efectueze in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele 08.30 – 16.30;
  • Incepand cu data de luni, 18.09.2017, sustinerea probei teoretice in vederea obtinerii permisului de conducere se va desfasura in zilele de marti si joi, pe serii, la orele 08.30, 10.30, 13.00, 14.30, 15.30;
  • Programarile si reprogramarile pentru sustinerea probei teoretice in vederea obtinerii permisului de conducere se vor efectua in zilele de marti si joi.

Conducerea Institutiei Prefectului Judetul Prahova isi exprima convingerea ca va reusi in acest mod sa vina in intampinarea dorintelor cetatenilor de a dispune de servicii de o calitate mai buna.

Verifică şi

Măsură anticovid: Program cu publicul suspendat la Judecătoria Ploieşti!

“În perioada 6 – 17 iulie 2020, programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, …

2 Comentarii

  1. Garaiman Elena-Monica

    Mi se pare cea mai mare bataie de joc ,aceste criterii de programare si reprogramare nu ne ajuta prea mult sa promovam scoala auto. Nu mai mentionez faptul ca,orice elev care a sustinut proba scrisa si a promovat-o trebuie sa astepte cel putin 3 luni jumatate-4 luni pana la sustinerea probei practice.La sala de examinare sunt pe putin 150 de candidati care asteapta sa sustina proba scrisa,este o imbulzeala de nedescris,se fac liste care sunt pierdute intentionat si de care nu se mai tine cont. Am inteles faptul ca,sunt putini examinatori si multi candidati,in urma cu putin timp erau 6 examinatori pe prahova si in momentul actual sunt doar 5. Am dat traseul ieri, 27 noiembrie si l-am picat.Acum sunt obligata sa platesc alte 3 sedinte pe care trebuiesc facute inainte de reprogramare,pot spune ca le fac de pomana ,nu ma vor ajuta cu nimic daca la fac inainte cu 4-5 luni inainte de examen,dupa ce voi afla data cand voi trebui sa sustin iar proba practica va trebui sa cumpar alte ore de conducere.
    Din pacate nu pot schimba singura prea multe legat de programarea si reprogramarea la proba practica,dar postand acest mesaj poate cineva va lua o masura..candidatiilor le este teama sa-si spuna punctele de vedere legat de aceste criterii de examinare. As dorii daca se poate sa primesc un raspuns daca s-ar putea face o petitie sau orice altceva sa mai putem scurta din aceste luni..

  2. Sunt total de acord cu doamna de mai sus ar trebui luate măsuri privind traseul in 3 luni cand te reprogrameaza ei uiti aproape tot si trebui să scoți iar bani din buzunar….trebui luate măsuri în privința asta….macar la cei care da a doua oară….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *