marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Turism / Weekend în natură la “Sinaia pe bicicletă”

Weekend în natură la “Sinaia pe bicicletă”

Dacă îţi este dor de aer curat și de mişcare pe bicicletă în natură, Sinaia este locul unde trebuie să fii în weekend. Sâmbătă 19 și duminică 20 august, te așteptăm să te înscrii gratuit la “Sinaia pe bicicletă”, în fața primăriei de la ora 09.00 până la 10.00, anunţă Primăria Sinaia într-un comunicat de presă. 

Ajuns la cea de-a III-a ediție, evenimentul organizat de Primăria Orașului Sinaia în parteneriat cu Asociația “Adevărații Velo Prieteni”, își propune să promoveze traseele urbane de bicicletă și frumusețea unor locuri deosebite.

“Îmi doresc ca Sinaia să devină stațiunea în care natura și omul să fie în armonie. Bicicleta este mijlocul ideal de a te bucura de libertatea mișcării. Prin acest tip de evenimente arătăm cum poți avea acces către toate punctele de atracție fără a polua mediul. În anii următori sper ca sinaienii să folosească acest mijloc de deplasare iar turiștii să își lase mașiniile în parcări și să le urmeze exemplul.”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Toți cei care vor să pedaleze, pot descoperi sau redescoperi Sinaia, sâmbătă între orele 10.00 – 15.00 când va avea loc  o primă tură prin stațiune, dar și offroad pe Calea Codrului.Duminică, participanții de toate vârstele, vor porni lavânătoarea de indicii și comori iar în timpul căutărilor vor admira locuri emblematice, adevărate atracții turistice.

Traseele puse la dispoziție pentru bicicliști în aceste ture de cicloturism, sunt de dificultate medie cu porțiuni offroad dar și șerpuind pe străduțe,printre clădiri cu încărcătură istorică.

Distracția și premiile sunt garantate tuturor participanților.

comunicat de presa

Verifică şi

Galerie foto şi video: O săptămână în Maramureş este suficient să rămâi îndrăgostit pe viaţă!

Din cauza distanţei mari şi implicit a timpului petrecut în maşină până în nordul ţării, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *