vineri , 10 iulie 2020
Acasă / Administratie / Două zile fără apă caldă în cartierul Mihai Bravu. Vezi pe ce străzi!

Două zile fără apă caldă în cartierul Mihai Bravu. Vezi pe ce străzi!

Miercuri şi joi, ploieştenii care locuiesc în cartierul Mihai Bravu vor avea apa caldă oprită până după amiază.

Veolia Energie Prahova anunta finalizarea unor lucrări de modernizare si interventie controlata la reteaua primara de termoficare in perimetrul cartierului Mihai Bravu pentru zilele de 16 August, 2017 respectiv 17 August, 2017.

Astfel, pe parcursul celor doua zile, furnizarea cu apa calda va fi întreruptă in intervalul orar 8.30-18.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 2 si 3, in perimetrul strazilor: Petrochimistilor, Metalurgistilor, Chimiei si Mihai Bravu.

“Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra in mod dedicat la desfasurarea acestor lucrari, incercand sa reduca la minimum intervalul orar in care consumatorii ar putea fi afectati de intreruperi in furnizarea apei calde.

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectata pentru disconfortul creat si îi asiguram ca echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cat mai rapida a acestor lucrari, in aceeasi idee a modernizarii a orasului nostru.

Stam la dispozitia clientilor cu privire la stadiul lucrarilor si alte informatii la nr. 0 800 800 255 (gratuit, reţeaua Telekom) şi 0244 408 888 (tarif normal, orice reţea de telefonie fixă sau mobilă) – Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova“, se arată într-un comunicat de presă. .

Verifică şi

Măsură anticovid: Program cu publicul suspendat la Judecătoria Ploieşti!

“În perioada 6 – 17 iulie 2020, programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *