marți , 14 iulie 2020
Acasă / Administratie / “Ploieştiul, târg domnesc”, festival medieval pentru trei zile. Vezi ce suprize pregăteşte primăria!

“Ploieştiul, târg domnesc”, festival medieval pentru trei zile. Vezi ce suprize pregăteşte primăria!

În perioada 14-16 iulie 2017, Ploieştiul va redeveni pentru trei zile “târg domnesc”. Cu ocazia împlinirii a 420 de ani de atestare istorică a urbei, municipalitatea a organizat un festival din care nu vor lipsi spectacole interactive, tabără medievală, expoziţie de arme, muzică medievală şi la modă, demonstraţii ecvestre, dar şi turniruri. 

“Festivalul se va desfăşura pe Bulevardul Castanilor şi vor fi zone amenajate pentru toate secţiunile. Am ţinut licitaţii, au fost proceduri de achiziţie inclusiv pentru spectacol, artişti şi pentru scenă, dar şi pentru toate celelalte, pentru că astfel de lucruri trebuie făcute de oameni care se pricep la aşa ceva. Nu am încheiat toate procedurile. Azi se depun ofertele pentru scenă şi artişti. Bugetul pentru aceste eveniment este de 71.000 de lei fără TVA pentru spectacole medivale şi 145.000 de lei fără TVA pentru închiriere scenă şi artişti”, a explicat primarul Adrian Dobre.

Organizatorii s-au gândit la mai multe formaţii care să concerteze la Ploieşti: Spitalul de Urgenţă, Taxi, Proconsul, Viţa de Vie, Bucovina, Vama, Zdob şi Zdub, dar deocamdată se aşteaptă rezultatul licitaţiei.

Bulevardul Independenţei va fi închis începând cu ziua de 13 iulie,  joi după amiază, pentru racordarea la curent electric, pentru că tot acolo va fi şi o zonă de terase.

Pe baza unei colaborări cu Anticaffe New Experience va fi organizat şi un târg al meşteşugarilor în care îşi vor aduce lucrările hand made cel puţin 20 de artişti şi meşteşugari.

fotografie ilustrativa

Verifică şi

Controale în piețe, terase, magazine și alte spatii publice în Prahova

În perioada 03-19 iulie 2020, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanți …

6 Comentarii

  1. Chivu Manuela

    Va multumesc pt invitatie!care este taxa de participare si ce acte sunt necesare?

    • Va rog sa intrati pe facebook la Anticaffe New Experience si sa lasati in mesaj privat intrebarea dv.Din cate stiu trebuie sa trimiteti 5 fotografii cu produsele ,precum si datele de contact.

  2. Inscriere targ 13- 15 iulie firma ALEX EURO RECRUIT SRL J 29 438/24.03. 2015

    • Buna ziua. noi nu facem inscrieri pentru acest targ. va rog sa luati legatura cu cei de la Anticafee New Experiences pe facebook. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *