joi , 28 mai 2020
Acasă / Locuri de munca / Vezi ce locuri de muncă găseşti săptămâna aceasta în Prahova, zona Câmpina

Vezi ce locuri de muncă găseşti săptămâna aceasta în Prahova, zona Câmpina

643 de locuri de muncă în Prahova sunt disponibile săptămâna aceasta la AJOFM zona Câmpina. Domeniile sunt diverse: de la ajutori de bucătari, agenţi de vânzări, agenţi de pază, agenţi de curăţenie şi până la meserii din domeniul construcţiilor: automacaragii, betonişti, excavatorişti sau buldozerişti. Există locuri de muncă în Prahova şi pentru persoane cu studii superioare. E nevoie de economişti, inginer instalaţii, inginer silvic sau inginer tehnolog, profesor de muzică sau secretar general.

Mai multe locuri de muncă pentru studii medii

Şi săptămâna aceasta sunt disponibile mai mult locurile de muncă pentru care sunt necesare studiile medii. Cei mai mulţi operatori economici caută să angajeze persoane pentru perioadă nedeterminată, dar există şi situaţii în care este precizată perioadă de şase luni. Aceste locuri de muncă sunt de obicei în turism şi sunt sezoniere în funcţie de perioada în care sunt clienţi mai mulţi. Sunt locuri de muncă pentru ospătari, ajutor de bucătari, cameristă, femeie de serviciu sau barmani pentru locaţii de pe Valea Prahovei. De remarcat este faptul că din ce în ce mai puţini angajatori solicită vechime în domeniu de minim doi ani, semn că piaţa muncii a evoluat şi că patronii sunt dispuşi să investească în pregătirea personalului. În general se cere vechime în domeniu pentru meserii tehnice-dulgheri, controlor de calitate, electrician sau excavatorist.

Mai jos aveţi listele cu locurile de muncă disponibile săptămâna aceasta în zona Câmpina, adică localităţile: Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga, Cornu, Filipeştii de Târg, Băicoi, Brebu, Floreşti etc.

citeste şi https://prahovaeconomica.eu/2017/04/29/serviciul-de-ambulanta-si-spitalul-cfr-fac-angajari-vezi-ce-alte-institutii-de-stat-din-prahova-au-scos-posturi-la-concurs/

Verifică şi

Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Studenții de la UPG Ploiești au șansa de a urma un stagiu de internship de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *