luni , 23 septembrie 2019
Acasă / Administratie / Bugetarii nu vor primi tichete de masă şi alte bonusuri în perioada ianuarie-februarie 2017

Bugetarii nu vor primi tichete de masă şi alte bonusuri în perioada ianuarie-februarie 2017

Bugetarii nu vor primi în perioada ianuarie – februarie tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanță și anumite indemnizații speciale, potrivit OUG 99/2016, ale cărei prevederi au intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial, la finalul lunii decembrie. Persoanele care lucrează la stat nu beneficiază nici în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizații și suplimente la salariu, potrivit articolului respectiv din OUG 99. În ordonanță se arată că, nici în această perioadă, nu se acordă personalului din cadrul instituțiilor și autorităților publice (centrale și locale) premii, tichete de masă, tichete cadou ori vouchere de vacanță. Practic, este o continuare a situației din anii precedenți, întrucât nici anul trecut și nici în 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explică avocatnet.ro.

Totuși, persoanele care lucrează în instituțiile publice finanțate integral din venituri proprii pot primi tichete de masă, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale, precum și pentru elevii, studenții, cercetătorii și profesorii care au obținut distincții la olimpiadele și concursurile internaționale. 
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fara-tichete-de-masa-sau-vouchere-de-vacanta-pana-in-martie_333782.html#ixzz4UnGRx6X5

Verifică şi

Lista zonelor în care autorităţile susţin că au intervenit pentru înlăturarea ambroziei din Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, desfășoară, în această perioadă, o serie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *