marți , 27 octombrie 2020
Acasă / Turism / Valea Prahovei rămâne în topul preferinţelor turiştilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

Valea Prahovei rămâne în topul preferinţelor turiştilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

În cadrul Târgului de Turism al României, care a fost vizitat de peste 11.000 de turişti Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a prezentat noutăţile din turismul Prahovean, pentru perioada imediat următoare, Crăciun şi Revelion, dar şi pentru anul 2017.

Punctul de atracţie a fost dat de revelioanele tematice care vor fi organizate de diferite unităţi hoteliere.
Peste 90 % din locurile puse la dispoziţia turiştilor de hotelieri pentru perioada Crăciun şi Revelion sunt rezervate, Valea Prahovei fiind cea mai curtata zona şi în anul acesta.

Tendinţa acestui sezon sunt revelioane tematice precum revelionul Interbelic sau Disco disponibile la Hotel Mara, sau elegantul revelion de la Castelul Cantacuzino rafinat şi spectaculos.

Amatorii de ski sau snowboard pot accesa oricare din cele 25 de pârtii cu diferite grade de dificultate sau pârtiile dedicate copiilor disponibile pe Valea Prahovei care vor fi deschise în momentul în care vremea va permite sau pot participa la festivaluri de iarnă precum Cupa Mondială de Escaladă pe Structură de Gheaţă din Buşteni sau Winter Air Sports în Sinaia.

“Peste 90% din locurile pentru Crăciun şi Revelion sunt deja rezervate în staţiunile prahovene. Interesul este mare, atât pentru vacanţele active legate de sporturile de iarnă, cât şi pentru vara viitoare, întrucât ofertele cu “înscrieri timpurii” aduc reduceri de până la 30%. Am participat la cea de-a 16a ediţie a Târgului de Turism al României, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova invitând în standul său hoteluri, pensiuni, centre de informare turistică, crame, unităţi de turism medical şi alte companii prestatoare de servicii turistice din judeţ.” spune preşedintele asociaţiei, Adrian Voican.

“Sunteţi invitaţi la sărbătorirea trecerii dintre ani în atmosfera sclipitorii epoci Disco, cu exploziile sale de lumină şi culoare sau cea boema şi romantică a Micului Paris. Orice veţi alege, vă aşteptam cu drag şi vă promitem un sejur de neuitat” precizează Alina Cristea, Reprezentant vânzări, Hotel Mara Buşteni. “Aproape toate locurile pe care le avem disponibile pentru Revelion sunt deja rezervate, însă pentru cei care doresc să petreacă un Crăciun regal, micul castel poate reprezenta destinaţia ideală pentru dumneavoastră.” Declară Andreea Coman, reprezentant al Vilei Camelia, Sinaia

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în urmă cu 8 ani, la iniţiativa ANAT, având ca membri, agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol şi Gaze, Consiliul judeţean Prahova, Primăria Campina.

foto-adevarul.ro

Verifică şi

Weekend cu târg cu bunătăți și dichisuri la Sinaia

TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI va fi în Sinaia și în acest week-end, in perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *