sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Social / Câştigă premii şi luptă pentru sănătatea ta! Campanie împotriva diabetului şi bolilor asociate acestuia

Câştigă premii şi luptă pentru sănătatea ta! Campanie împotriva diabetului şi bolilor asociate acestuia

Asociaţia  Diabeticilor  din  Prahova va organiza in saptamana 12-16 septembrie 2016 campanii de promovare in randul populatiei a principiilor unei vieti sanatoase si constientizarea riscurilor pe care le presupun hipertensiunea, diabetul si obezitatea. Campania HIPERDIABEZITATE implica testari gratuite ale glicemiei, masurarea tensiunii arteriale, determinarea greutatii, a procentului de apa si grasime din corp, a masei osoase si musculare si a ratei metabolice de baza. Testarile se vor face cu tensiometre, glucometre, teste glicemie si cantare cu analizor FORA .

In cadrul evenimentelor, participantii vor fi incurajati  sa raspunda la intrebararea “De ce vreau sa traiesc mai bine?“,  sa noteze raspunsul pe o tablita, si sa se fotografieze cu tablita in dreptul pieptului. Ulterior, poza va fi postata pe pagina de Facebook a ForaCare Suisse. Cei care posteaza vor participa la o tombola unde pot castiga 2 bilete de avion dus-intors spre o destinatie turistica apreciata sau 2 nopti all-inclusive la un resort de 5 stele!

Vor fi si alte numeroase premii.

Evenimentele vor avea loc marti, 13 septembrie,intre orele 11:00-14:00 la Winmarktsi miercuri,14 septembrie,intre orele11:00-14:00 la Ploiesti Shopping City.Sponsor:Bioexpert srl – reprezentant FORA in Romania.

Campania este destinata  tuturor  persoanelor indiferent de varsta sau statut social.

 

Verifică şi

Finanţările din sectorul ONG pot fi verificate de acum pe Platforma Donatorilor

Federaţia “Fundaţiile comunitare din România” a lansat Platforma Donatorilor, aplicația care transparentizează datele despre finanțările …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *