Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

18 localităţi din Prahova au primit bani de la Ministerul Dezvoltării pentru proiecte de infrastructură: reţele de apă şi canalizare, drumuri, poduri etc

26 mai 2024
Share:
362558890-662516289235641-8215680060428637504-n-jpg-1690198669.jpg

Mai multor localităţi din Prahova le-au fost decontate facturile pentru obiectivele finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Ministerul Dezvoltării a plătit suma de 967.338.158,15 lei pentru 629 obiective aflate în execuție, iar, pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, au fost decontate 178.360.912,08 lei pentru 195 de proiecte de investiții.

Câmpina a primit bani pentru reabilitarea străzii Voila; Adunaţi pentru reabilitare şi extindere modernizare drumuri în comună, Filipeştii de Târg pentru extindere şi modernizeare reţea de alimentare cu apă, dar şi realizarea sistem de canalizare şi staţie de epurare a apelor uzate; Drajna pentru asfaltare străzi, Breaza pentru reabilitare şi modernizare străzi urbane, Surani pentru proiectele de şanţ betonat, dalat şi asfaltare drumuri comunale (Teişu, Baracacea, Georgescu Stoica, DC131, Halciuii, poduri). 

Cornu a primit banii pentru pentru modernizare drumuri etapa II: stada Primăverii-etapa 2, strada Plaiul Cornului-etapa 2, strada Topşenilor, Strada Murelor, Aleea Nucilor, Aleea Zorilor, Aleea Rozelor, Aleea Iancului, Aleea Haiducilor şi Aleea Mioriţelor din Cornu, dar şi pentru modernizare şi extindere a reţelei de alimentare cu apă şi a reţelei de canalizare.  

Totodată, comuna Călugăreni a primit banii pentru reabilitare şi modernizare străzi, Gura Vitioarei pentru înfiinţare sistem de canalizare în satele Gura Vitioarei, Făgetu şi Fundeni, dar şi pentru pod peste pârâul Bughea în satul Făgetu; Poseşti pentru extindere reţea de alimentare cu apă; Dumbrăveşti pentru un pod rutier pe DC16, peste pârâul Vărbilău; Bătrâni pentru modenrizare şi asfaltare drumuri de interes local. 

Comuna Râfov a primit banii pentru construire racorduri canalizare apă menajeră în satele Mălăieşti, Râfov, Antofiloaia, Moara Domnească, Buchilaşi şi Goga; Aluniş pentru construirea unui pod peste pârâul Aluniş în punctul Vasile Marin; Gura Vadului pentru modernizare DC 73; Băneşti pentru proiectul de reabilitare drumuri comunale; Poiana Câmpina pentru modernizare străzi. 

Oraşul Plopeni a primit banii pentru reabilitarea şi modernizearea infrastructurii de canalizare pentru carterul Diana şi zona de blocuri C-uri, dar şi pentru reabilitarea şi modernizearea drumurilor din oraş. 

Oraşul Urlaţi a primit decontarea sumelor cheltuite pentru reabilitare şi modernizare străzi faza 3-străzile Arioneştii Noi, Liliacului, Lalelelor, Macului, Viorelelor, Măceşului, Fundătura Crizantemelor, Crizatenemelor (bretea), Mihai Viteazu şi Socului. 

Oraşul Vălenii de Munte a primit banii pentru proiectul de extindere a reţelei de canalizare pe strazile: Anton Pann, Fundătura Anton Pann şi Aleea Anton Pann şi strada Saranda. 

foto cu caracter ilustrativ