Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Urlaţi: Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a sechestrat şi ameninţat cu cuţitul fosta concubină

13 octombrie 2021
Share:
catuse.jpg

Un bărbat de 41 de ani a fost reţinut 24 de ore după ce şi-a sechestrat fost iubită, a ameninţat-o cu un cutit şi a lovit-o. Totul s-a petrecut în această dimineaţă, când la ora 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Urlați au fost sesizați de către o femeie,cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 29 de ani, ar putea fi în pericol. Aceasta ştia că fostul concubin, un bărbat din comuna Gornet,  a luat-o din stația de autobuz şi cum tânăra nu i-a mai răspuns la telefon, femeia s-a gândit la ce era mai rău. 

În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuința bărbatului. Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, polițiștii au pătruns în locuință, unde a fost găsit bărbatul care o amenința pe aceasta cu un cuţit. 

După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunțat la amenințări, s-a predat polițiștilor, care l-au imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cerecetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe și amenințare, față de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă.