Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Un proiect social din Prahova poate fi realizat cu ajutorul votului tău! Află ce proiecte sunt în campanie!

2 mai 2022
Share:
fb-1920x1080px-jpg-1651494315.jpg

Unul dintre cele trei proiecte care au apărut cel mai des printre preferinţele prahovenilor care au participat la campania "Copacul Dorințelor crește cu Ploiești Shopping City", ar putea deveni realitate, în funcţie de voturile pe care le va primi. 

Astfel, prahovenii au putut să își înscrie online dorințele de mai bine despre care cred ar putea îmbunătăți comunitatea locală, propunerile vizând domenii precum educație, artă, cultură, sănătate, sport, comunități defavorizate, sustenabilitate și protecția mediului înconjurător.

Cele trei proiecte finaliste sunt:

  • Amenajarea unui spațiu de joacă și agrement destinat copiilor de toate vârstele, în orașul Ploiești. Un parc dotat cu tobogane, groapă cu nisip, mese de pingpong, pistă de role și trotinete, coșuri de baschet, porți de fotbal, zonă de joacă pentru copii mici, bănci;
  • Construirea unui teren de sport multifuncțional pentru copiii orfani ai centrului social Leagăn prins de stele, din localitatea Târgșoru Vechi, comuna Strejnicu, județul Prahova.
  • Recompensarea elevilor din Prahova, calificați la Olimpiada de Informatică, Faza Națională, cu un laptop adecvat.

Pentru ca unul dintre proiecte să se poată realiza, prahovenii trebuie să voteze până pe 8 mai proiectul preferat, in acest link . În funcţie de numărul de voturi, ideea va fi transformată în realitate de către Ploiești Shopping City.

Campania Copacul Dorințelor crește cu Ploiești Shopping City  intră sub platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună) și reprezintă angajamentul Ploiești Shopping City pentru dezvoltarea și susținerea comunității. Aceasta reunește toate inițiativele centrului comercial, dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.