Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Se fac recrutări pentru 120 de locuri de muncă pentru Ploieşti şi zona limitrofă. Nu este necesară experienţa!

4 ianuarie 2023
Share:
Stagiu de internship de 6 luni pentru studenții de la UPG Ploiești

Adient Trim Ploieşti anunţă că angajează 120 de operatori pentru atelierul de coasere, zona masini de cusut. Fabrica specializată în producţia de tapiţerii premium va primi persoane din Ploieşti sau din jurul Ploieştiului, cu sau fără experienţă în acest domeniu, care au terminat cel puţin 8 clase. 

Încă din prima lună în fabrică, noii angajați beneficiază de o perioadă plătită de instruire și adaptare la locul de muncă. Ulterior, la pachetul format din salariu și tichete de masă se adaugă bonus de performanță, prime de vară și iarnă, de 8 Martie, Paște, loialitate și rezultate. Mai mult, orele suplimentare se plătesc cu 200%, iar angajații beneficiază și de spor pentru orele de noapte și de week-end. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei, acces la 500 de vouchere de vacanță (în valoare de 1.000 RON) și cantină la sediul fabricii.

Compania a luat decizia ca în anul 2023 să ofere creșteri importante ale componentelor din pachetul salarial oferit echipei sale. Astfel, angajații beneficiază de o creștere a salariului în două tranșe, în lunile ianuarie și mai, înregistrând o majorare totală de 14%. 

În plus, pe parcursul anului, angajații companiei se vor mai bucura de o altă creștere a tichetelor de masă până la valoarea de 30 de RON, a valorilor primelor de Paște, vară și iarnă și de menținerea și în 2023 a primelor de rezultate, de 8 martie și de loialitate.