Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Proiect inedit: Microlaborator ecologic pentru Școala "Candiano Popescu" din Ploiești

8 octombrie 2021
Share:
FB_IMG_1633681446575.jpg

De o săptămână, elevii Scolii “Candiano Popescu" din Ploiesti se bucura de un microlaborator cu ajutorul căruia pot studia natura. Prima activitate de informare desfasurata in cadrul  Fondul pentru un viitor mai bun în comunități - Ploiești a fost foarte bine primit de copii care au fost atenti la tot ce au observat şi li s-a explicat. 

Noua tabla interactivă, microscopul digital, dar si trusele ecologice, cumpărate in urma finantarii de 15.000 de lei , i-au captivat de la început pe micii ecologisti. 

" Am accesat si noi suma de 15. 000 de lei. Cu banii am creat un mini spatiu de cercetare unde vom desfasura activitati experimentale pentru  a identifica sursele de poluare din orasul nostru. Am identificat principalele surse de poluare, am realizat experimente pentru a verifica puritatea apei si am stabilit noul calendar pentru ca scoala noastra sa se bucure de mai multe VERDE.In etapele viitoare vom curata anumite spatii si vom planta in curtea scolii pomi si flori", a precizat pe pagina sa de socializare invatatorul Daniel Costache. 

"Fondul pentru un viitor mai bun în comunități – Ploiești" este finanțat de Lidl Romania , coordonat de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR și implementat la Ploiești de Fundatia Comunitară Prahova.